Gymnastik

Sektionsledare: Hasse Johannesson TEL: 0703-87 43 40

Vi är ett drygt tiotal gubbar i översta medelåldern som träffas och har gymnastik varje onsdag. Vår gymnastikledare Hasse Johannesson försöker hålla ordning på alla "tjötgubbar" i gruppen med blandat resultat. Så även skrattmusklerna får lite träning under våra gymnastikövningar. Det fuskas nog också på en del övningar, men ledaren har överenseende med det,var och en deltar ju efter sin förmåga.

Vi träffas varje onsdag klockan 16.00 i postterminalens foaje på kruthusgatan 17. Som uppvärmning brukar vi spela lite innefotboll, men några brukar välja att värma upp med hjälp av de redskap som finns. Sedan har vi 45 minuters gymnastik och efteråt sitter de som vill en stund i bastun.

Det finns plats för några fler. Varför inte få en trevlig stunds samvaro med lite nyttig gymnastik på köpet.Vårt motto är att "vi är inte här för att bli yngre utan för att kunna bli äldre".

Kom bara till foajen på postterminalen klockan 16.00 på onsdagar eller ring Hasse. Det kostar inget för Postens IF subventionerar verksamheten.